Kúpiť autotrakčné lehátka – e-shop

Sprievodca výberom
autotrakčnych lehátok


Autotrakčné lehátka  >  Autotrakčne lehátka recenzie, recenzie autotrakčnych lehátek

Autotrakčne lehátka - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie zákazníkov, ktorí zakúpili autotrakčne lehátka. Vyberte si potom autotrakčne lehátka v e-shope.

Súhrn recenzií produktu Autotrakčné lehátka:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Plus

Chcel som produkt, ktorý by pomohol mojej boľavej chrbtici a zatiaľ sa mi osvedčil. Používa sa mi veľmi jednoducho a spoľahlivo a hneď zo začiatku cítim okamžitú úľavu hlavne v oblasti krčnej chrbtice a tiež pri bolestiach hlavy spôsobených práve poškodením krčnej chrbtice. Z vlastných skúseností odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.10.2015)

Zatiaľ som s tovarom maximálne spokojný.

Nemám žiadne námietky



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Verge

Už po prvých skúsenostiach je možné konštatovať, že trakčná lavica je výborný prostriedok na ovplyvnenie telesných funkcií. V mojom prípade, bolesti chrbtice ustúpili prakticky ihneď. DOPORUČUJEM!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.02.2016)

Výborná cena, doprava zdarma až k dverám bytu. Veľmi rýchla dodávka. Výrobok je plne funkčný a bezpečný.

Vyrobené v P.R.C., niektoré časti sú trochu voľnejšie, ale nemá to vplyv na funkčnosť a bezpečnosť.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Profi

Potrebujem tento produkt k svojej práci pevná konštrukcia stabilita a odolnosť pri častom používaniíje veľkou výhodou a určite by som produkt odporúčal aj keď ho mám ešte krátko.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2015)

Kvalitny material dizajn



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Heaty

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.09.2018)

Solidna konstrukcia, prevedenie odflaknute co sa tyka kvality sitia a spojov celkovo. Za tu cenu vsak odporucam, sluzi kratko, zatial velmi dobre a spolahlivo. Moznost nastavenia uhla sklapania.

Navod je uplne nanic. Malinke mikropismenka, obrazky len machulky. V navode preskocene kroky, ako si to mate bezpecne zmontovat. Pouzite radsej zdravy sedliacky rozum.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Verge

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.01.2018)

trakčnú lavicu som si objednala na zlepšenie môjho zdravotného stavu, mám problémy s chrbticou a platničkami. Používam ju krátko asi týždeň jeden krát za deň večer pred spaním na jednu minútu v 30 stupňovom uhle. Lepšie sa mi potom spí a prespím celú noc, predtým som sa budila na časté bolesti pri otáčaní. Odporúčam aj ostatným kto má problém s chrbticou.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso

Tento produkt som vybral po dôkladnej prehliadke aj iných výrobcov výrobku. Pokiaľ dodržíte inštrukcie k používaniu v návode k výrobku, Vaša spokojnosť bude rovnaká, ako v mojom prípade. V mojom prípade došlo už po prvom použití výrobku k citeľnej úľave bolesti chrbtice. S produktom teda mám len tie najlepšie skúsenosti. Kvalita spracovania prihliadnúc k cene za výrobok je v poriadku. Dovolím si tvrdiť, že v danej cenovej kategórii je to najlepší výrobok.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.06.2014)

Všetky dostupné údaje o výrobku či už na webe, alebo aj v ústnom podaní od iných spokojnáých užívateľov sú absolútne pravdivé.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.09.2018)

Solidna konstrukcia, prevedenie odflaknute co sa tyka kvality sitia a spojov celkovo. Za tu cenu vsak odporucam, sluzi kratko, zatial velmi dobre a spolahlivo. Moznost nastavenia uhla sklapania.

Navod je uplne nanic. Malinke mikropismenka, obrazky len machulky. V navode preskocene kroky, ako si to mate bezpecne zmontovat. Pouzite radsej zdravy sedliacky rozum.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Plus

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.07.2018)

Výborný výrobok na riešenie problémov chrbta, telo vlastnou váhou natiahuje chrbticu,znižuje sa medzi stavcové napätie ,chrbtica sa vyrovnáva a platničky sa dostavajú na svoje miesto, bolesť úplne ustupuje.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Plus

Obchod odporúčam. Autotrakčné lehátko je veľmi dobrá pomocka na cvičenie pre ľudí ktorí majú problémy s chrbticou - platničky, skolióza ale aj na iné problémy. Vrelo odporúčam tento výrobok, je to stabilné lehátko so silnou konštrukciou, pekný dizajn.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.08.2015)

Rýchle doručenie - hneď na druhý deň. Kvalitné obrázky výrobku a popis. Záruka na 5 rokov pri tovare nad 159,60 Eura Doprava zadarmo.

Nesúlad poisu na web stránke s návodom na použite, čo sa týka nosnosti lehatka. Na web stránke je uvedené 150kg a v návode na použitie je 136 kg



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.07.2018)

Výborný výrobok na riešenie problémov chrbta, telo vlastnou váhou natiahuje chrbticu,znižuje sa medzi stavcové napätie ,chrbtica sa vyrovnáva a platničky sa dostavajú na svoje miesto, bolesť úplne ustupuje.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Heaty

Zatiaľ máme tovar len krátku dobu a neviem sa jednoznačne vyjadriť o jeho účinkoch. Očakávame jeho pozitívne účinky (na základe dostupných informácii sme pristúpili k jeho zakúpeniu)!!! Podobný výrobok od iných výrobcov sme nemali možnosť vyskúšať, tak že by bolo nefér k tejto veci sa vyjadrovať. Zrejme ho budú využivať klienti ktrorí majú jednoznačne zdravotné problémy s chrbticou ale nevylčujeme resp. doporučujeme jeho preventívne využitie!!!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.08.2017)



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Plus

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.09.2018)

Solidna konstrukcia, prevedenie odflaknute co sa tyka kvality sitia a spojov celkovo. Za tu cenu vsak odporucam, sluzi kratko, zatial velmi dobre a spolahlivo. Moznost nastavenia uhla sklapania.

Navod je uplne nanic. Malinke mikropismenka, obrazky len machulky. V navode preskocene kroky, ako si to mate bezpecne zmontovat. Pouzite radsej zdravy sedliacky rozum.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Verge

Stroj som si kúpil kvôli silným a opakovaným bolestiam chrbtice. Vnímam ho aj ako akútnu liečbu, ale hlavne ako výbornú prevenciu proti zablokovaniu stavcov. V kombinácii s cvičeniami a posilňovaním brušného a chrbtového stavca pomocou stroja "Posilňovač na brucho inSPORTline Work King" a aktívnym pohybom vonku (stačí aj rýchla chôdza alebo Nordic Walking) sa dá znížiť riziko zdravotných problémov vyplývajúcich z veku a nášho sedavého spôsobu života.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.03.2013)

Ľahká montáž, pevná konštrukcia, veľmi ľahko sa na nej cvičí. Skutočne dobre naťahuje chrbticu, dobrá altertnatíva proti tomu istému prístroju v drahých rehabilitačných strediskách.

Nemožnosť zložiť na prepravu. Naoizaj by pomohlo, keby som si napr. na predlžený víkend a pod. mohol stroj pohodlne zbaliť do kufra auta.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Heaty

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.07.2018)

Výborný výrobok na riešenie problémov chrbta, telo vlastnou váhou natiahuje chrbticu,znižuje sa medzi stavcové napätie ,chrbtica sa vyrovnáva a platničky sa dostavajú na svoje miesto, bolesť úplne ustupuje.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Plus

Zatiaľ máme tovar len krátku dobu a neviem sa jednoznačne vyjadriť o jeho účinkoch. Očakávame jeho pozitívne účinky (na základe dostupných informácii sme pristúpili k jeho zakúpeniu)!!! Podobný výrobok od iných výrobcov sme nemali možnosť vyskúšať, tak že by bolo nefér k tejto veci sa vyjadrovať. Zrejme ho budú využivať klienti ktrorí majú jednoznačne zdravotné problémy s chrbticou ale nevylčujeme resp. doporučujeme jeho preventívne využitie!!!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.08.2017)



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso

Dobré lehátko, avšak len pre tých ktorí majú dostatok voľného priestoru v byte, resp. dome. Keby som vedel že uvádzané rozmery v zloženom stave sú rozmery pred montážou, kedy je tovar v krabici, neobjednal by som ho. Teraz musím využiť možnosť vrátenia tovaru ktorý obchod InSportLine ponúka a pre toto ho hodnotím vysoko.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.12.2014)

Veľmi pevná konštrukcia Porovnaním s lehátkom fy. Dolejší je výrazne prepracovanejšie, pohodlnejšie, jednoduchšie na obsluhu, sú tam dotiahnuté asi všetky detaily.

Slabý obal - po doručení bol obal spolu s polystyrénovou výplňou poškodený - vzhľadom na váhu produktu považujem jeho obal za nedostatočný. Treba mať vyhradené miesto na lavicu - po cvičení sa nedá zložiť - v malom byte je nemožné lavicu používať. Na stránke obchodu je uvedené: rozmery v zloženom stave: dĺžka 131 cm x šírka 77.5 cm x výška 14 cm avšak tieto rozmery sú vlastne rozmery krabice. Oproti lehátku fy. Dolejší to považujem za obrovskú nevýhodu, no na druhej strane je lehátko výrazne pevnejšie, kvalitnejšie, stabilnejšie a nemožnosť jednoduchého zloženia po použití, alebo na transport je daň za stabilitu a pevnosť celej konštrukcie.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso

Zatiaľ máme tovar len krátku dobu a neviem sa jednoznačne vyjadriť o jeho účinkoch. Očakávame jeho pozitívne účinky (na základe dostupných informácii sme pristúpili k jeho zakúpeniu)!!! Podobný výrobok od iných výrobcov sme nemali možnosť vyskúšať, tak že by bolo nefér k tejto veci sa vyjadrovať. Zrejme ho budú využivať klienti ktrorí majú jednoznačne zdravotné problémy s chrbticou ale nevylčujeme resp. doporučujeme jeho preventívne využitie!!!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.08.2017)



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Verge

Používam ju dva týždne každý deň asi 5 min. Cítim sa oveľa lepšie. Určite odporúčam aj keď nemáte problémy s chrbticou. Kvalita je postačujúca, podľa mňa úplne zbytočné kupovať drahšiu. Som maximálne spokojný.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.05.2018)

Výhodný pomer ceny a kvality Úplne postačujúce na domáce použitie

Trochu neprehľadný návod na montáž



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso

Chcel som produkt, ktorý by pomohol mojej boľavej chrbtici a zatiaľ sa mi osvedčil. Používa sa mi veľmi jednoducho a spoľahlivo a hneď zo začiatku cítim okamžitú úľavu hlavne v oblasti krčnej chrbtice a tiež pri bolestiach hlavy spôsobených práve poškodením krčnej chrbtice. Z vlastných skúseností odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.10.2015)

Zatiaľ som s tovarom maximálne spokojný.

Nemám žiadne námietky



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Plus

Za tu cenu sa lehatko naozaj oplatilo, a ak ma niekto problemy s chrbticou, tak investicia 120 eur za to naozaj stoji.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.01.2017)

Jednoduchost montaze - zvladol som to sam bez pomoci, zatial pouzivam kratko na posudenie ucinkov, avsak je to vyborny relax a po pouziti sa citim lepsie.

Lehatko sa neda zlozit a zabera v dome vela priestoru



Zdieľajte článok


Odporúčame autotrakčné lehátka



Novinky

všetky novinky