Kúpiť autotrakčné lehátka – e-shop

Sprievodca výberom
autotrakčnych lehátok


Autotrakčné lehátka  >  Autotrakčne lehátka recenzie, recenzie autotrakčnych lehátek

Autotrakčne lehátka - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie zákazníkov, ktorí zakúpili autotrakčne lehátka. Vyberte si potom autotrakčne lehátka v e-shope.

Súhrn recenzií produktu Autotrakčné lehátka:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Verge

Už po prvých skúsenostiach je možné konštatovať, že trakčná lavica je výborný prostriedok na ovplyvnenie telesných funkcií. V mojom prípade, bolesti chrbtice ustúpili prakticky ihneď. DOPORUČUJEM!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.02.2016)

Výborná cena, doprava zdarma až k dverám bytu. Veľmi rýchla dodávka. Výrobok je plne funkčný a bezpečný.

Vyrobené v P.R.C., niektoré časti sú trochu voľnejšie, ale nemá to vplyv na funkčnosť a bezpečnosť.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Plus

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.07.2018)

Výborný výrobok na riešenie problémov chrbta, telo vlastnou váhou natiahuje chrbticu,znižuje sa medzi stavcové napätie ,chrbtica sa vyrovnáva a platničky sa dostavajú na svoje miesto, bolesť úplne ustupuje.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Verge

Stroj som si kúpil kvôli silným a opakovaným bolestiam chrbtice. Vnímam ho aj ako akútnu liečbu, ale hlavne ako výbornú prevenciu proti zablokovaniu stavcov. V kombinácii s cvičeniami a posilňovaním brušného a chrbtového stavca pomocou stroja "Posilňovač na brucho inSPORTline Work King" a aktívnym pohybom vonku (stačí aj rýchla chôdza alebo Nordic Walking) sa dá znížiť riziko zdravotných problémov vyplývajúcich z veku a nášho sedavého spôsobu života.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.03.2013)

Ľahká montáž, pevná konštrukcia, veľmi ľahko sa na nej cvičí. Skutočne dobre naťahuje chrbticu, dobrá altertnatíva proti tomu istému prístroju v drahých rehabilitačných strediskách.

Nemožnosť zložiť na prepravu. Naoizaj by pomohlo, keby som si napr. na predlžený víkend a pod. mohol stroj pohodlne zbaliť do kufra auta.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Profi

Potrebujem tento produkt k svojej práci pevná konštrukcia stabilita a odolnosť pri častom používaniíje veľkou výhodou a určite by som produkt odporúčal aj keď ho mám ešte krátko.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2015)

Kvalitny material dizajn



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Plus

Chcel som produkt, ktorý by pomohol mojej boľavej chrbtici a zatiaľ sa mi osvedčil. Používa sa mi veľmi jednoducho a spoľahlivo a hneď zo začiatku cítim okamžitú úľavu hlavne v oblasti krčnej chrbtice a tiež pri bolestiach hlavy spôsobených práve poškodením krčnej chrbtice. Z vlastných skúseností odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.10.2015)

Zatiaľ som s tovarom maximálne spokojný.

Nemám žiadne námietky



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Plus

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.09.2018)

Solidna konstrukcia, prevedenie odflaknute co sa tyka kvality sitia a spojov celkovo. Za tu cenu vsak odporucam, sluzi kratko, zatial velmi dobre a spolahlivo. Moznost nastavenia uhla sklapania.

Navod je uplne nanic. Malinke mikropismenka, obrazky len machulky. V navode preskocene kroky, ako si to mate bezpecne zmontovat. Pouzite radsej zdravy sedliacky rozum.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.09.2018)

Solidna konstrukcia, prevedenie odflaknute co sa tyka kvality sitia a spojov celkovo. Za tu cenu vsak odporucam, sluzi kratko, zatial velmi dobre a spolahlivo. Moznost nastavenia uhla sklapania.

Navod je uplne nanic. Malinke mikropismenka, obrazky len machulky. V navode preskocene kroky, ako si to mate bezpecne zmontovat. Pouzite radsej zdravy sedliacky rozum.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Plus

Obchod odporúčam. Autotrakčné lehátko je veľmi dobrá pomocka na cvičenie pre ľudí ktorí majú problémy s chrbticou - platničky, skolióza ale aj na iné problémy. Vrelo odporúčam tento výrobok, je to stabilné lehátko so silnou konštrukciou, pekný dizajn.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.08.2015)

Rýchle doručenie - hneď na druhý deň. Kvalitné obrázky výrobku a popis. Záruka na 5 rokov pri tovare nad 159,60 Eura Doprava zadarmo.

Nesúlad poisu na web stránke s návodom na použite, čo sa týka nosnosti lehatka. Na web stránke je uvedené 150kg a v návode na použitie je 136 kg



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso

Zatiaľ máme tovar len krátku dobu a neviem sa jednoznačne vyjadriť o jeho účinkoch. Očakávame jeho pozitívne účinky (na základe dostupných informácii sme pristúpili k jeho zakúpeniu)!!! Podobný výrobok od iných výrobcov sme nemali možnosť vyskúšať, tak že by bolo nefér k tejto veci sa vyjadrovať. Zrejme ho budú využivať klienti ktrorí majú jednoznačne zdravotné problémy s chrbticou ale nevylčujeme resp. doporučujeme jeho preventívne využitie!!!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.08.2017)



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso

Chcel som produkt, ktorý by pomohol mojej boľavej chrbtici a zatiaľ sa mi osvedčil. Používa sa mi veľmi jednoducho a spoľahlivo a hneď zo začiatku cítim okamžitú úľavu hlavne v oblasti krčnej chrbtice a tiež pri bolestiach hlavy spôsobených práve poškodením krčnej chrbtice. Z vlastných skúseností odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.10.2015)

Zatiaľ som s tovarom maximálne spokojný.

Nemám žiadne námietky



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.07.2018)

Výborný výrobok na riešenie problémov chrbta, telo vlastnou váhou natiahuje chrbticu,znižuje sa medzi stavcové napätie ,chrbtica sa vyrovnáva a platničky sa dostavajú na svoje miesto, bolesť úplne ustupuje.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso

Tento produkt som vybral po dôkladnej prehliadke aj iných výrobcov výrobku. Pokiaľ dodržíte inštrukcie k používaniu v návode k výrobku, Vaša spokojnosť bude rovnaká, ako v mojom prípade. V mojom prípade došlo už po prvom použití výrobku k citeľnej úľave bolesti chrbtice. S produktom teda mám len tie najlepšie skúsenosti. Kvalita spracovania prihliadnúc k cene za výrobok je v poriadku. Dovolím si tvrdiť, že v danej cenovej kategórii je to najlepší výrobok.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.06.2014)

Všetky dostupné údaje o výrobku či už na webe, alebo aj v ústnom podaní od iných spokojnáých užívateľov sú absolútne pravdivé.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Plus

Za tu cenu sa lehatko naozaj oplatilo, a ak ma niekto problemy s chrbticou, tak investicia 120 eur za to naozaj stoji.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.01.2017)

Jednoduchost montaze - zvladol som to sam bez pomoci, zatial pouzivam kratko na posudenie ucinkov, avsak je to vyborny relax a po pouziti sa citim lepsie.

Lehatko sa neda zlozit a zabera v dome vela priestoru



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso

Dobré lehátko, avšak len pre tých ktorí majú dostatok voľného priestoru v byte, resp. dome. Keby som vedel že uvádzané rozmery v zloženom stave sú rozmery pred montážou, kedy je tovar v krabici, neobjednal by som ho. Teraz musím využiť možnosť vrátenia tovaru ktorý obchod InSportLine ponúka a pre toto ho hodnotím vysoko.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.12.2014)

Veľmi pevná konštrukcia Porovnaním s lehátkom fy. Dolejší je výrazne prepracovanejšie, pohodlnejšie, jednoduchšie na obsluhu, sú tam dotiahnuté asi všetky detaily.

Slabý obal - po doručení bol obal spolu s polystyrénovou výplňou poškodený - vzhľadom na váhu produktu považujem jeho obal za nedostatočný. Treba mať vyhradené miesto na lavicu - po cvičení sa nedá zložiť - v malom byte je nemožné lavicu používať. Na stránke obchodu je uvedené: rozmery v zloženom stave: dĺžka 131 cm x šírka 77.5 cm x výška 14 cm avšak tieto rozmery sú vlastne rozmery krabice. Oproti lehátku fy. Dolejší to považujem za obrovskú nevýhodu, no na druhej strane je lehátko výrazne pevnejšie, kvalitnejšie, stabilnejšie a nemožnosť jednoduchého zloženia po použití, alebo na transport je daň za stabilitu a pevnosť celej konštrukcie.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Heaty

Zatiaľ máme tovar len krátku dobu a neviem sa jednoznačne vyjadriť o jeho účinkoch. Očakávame jeho pozitívne účinky (na základe dostupných informácii sme pristúpili k jeho zakúpeniu)!!! Podobný výrobok od iných výrobcov sme nemali možnosť vyskúšať, tak že by bolo nefér k tejto veci sa vyjadrovať. Zrejme ho budú využivať klienti ktrorí majú jednoznačne zdravotné problémy s chrbticou ale nevylčujeme resp. doporučujeme jeho preventívne využitie!!!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.08.2017)



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Heaty

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.07.2018)

Výborný výrobok na riešenie problémov chrbta, telo vlastnou váhou natiahuje chrbticu,znižuje sa medzi stavcové napätie ,chrbtica sa vyrovnáva a platničky sa dostavajú na svoje miesto, bolesť úplne ustupuje.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Heaty

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.09.2018)

Solidna konstrukcia, prevedenie odflaknute co sa tyka kvality sitia a spojov celkovo. Za tu cenu vsak odporucam, sluzi kratko, zatial velmi dobre a spolahlivo. Moznost nastavenia uhla sklapania.

Navod je uplne nanic. Malinke mikropismenka, obrazky len machulky. V navode preskocene kroky, ako si to mate bezpecne zmontovat. Pouzite radsej zdravy sedliacky rozum.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Verge

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.01.2018)

trakčnú lavicu som si objednala na zlepšenie môjho zdravotného stavu, mám problémy s chrbticou a platničkami. Používam ju krátko asi týždeň jeden krát za deň večer pred spaním na jednu minútu v 30 stupňovom uhle. Lepšie sa mi potom spí a prespím celú noc, predtým som sa budila na časté bolesti pri otáčaní. Odporúčam aj ostatným kto má problém s chrbticou.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Verge

Používam ju dva týždne každý deň asi 5 min. Cítim sa oveľa lepšie. Určite odporúčam aj keď nemáte problémy s chrbticou. Kvalita je postačujúca, podľa mňa úplne zbytočné kupovať drahšiu. Som maximálne spokojný.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.05.2018)

Výhodný pomer ceny a kvality Úplne postačujúce na domáce použitie

Trochu neprehľadný návod na montáž



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Plus

Zatiaľ máme tovar len krátku dobu a neviem sa jednoznačne vyjadriť o jeho účinkoch. Očakávame jeho pozitívne účinky (na základe dostupných informácii sme pristúpili k jeho zakúpeniu)!!! Podobný výrobok od iných výrobcov sme nemali možnosť vyskúšať, tak že by bolo nefér k tejto veci sa vyjadrovať. Zrejme ho budú využivať klienti ktrorí majú jednoznačne zdravotné problémy s chrbticou ale nevylčujeme resp. doporučujeme jeho preventívne využitie!!!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.08.2017)



Zdieľajte článok


Odporúčame autotrakčné lehátka



Novinky

všetky novinky