Kúpiť autotrakčné lehátka – e-shop

Sprievodca výberom
autotrakčnych lehátok


Autotrakčné lehátka  >  Účinný liek proti bolestiam chrbta

Účinný liek proti bolestiam chrbta

Bolí vás chrbát? Často je bolesť chrbta spôsobená sedavým spôsobom života. Chrbát je tak potrebné pretiahnuť cvičením.

Na internete nájdete stovky tipov, ako uľaviť boľavému chrbtu. Najlepší spôsob je pátrať po príčine vzniku bolesti chrbta. A tou môže byť:

  • sedavý spôsob života, zamestnanie
  • málo pohybu
  • zaťažovanie iba jednej polovice tela
  • problémy brucha, brušných svalov
  • mechanické zranenia

Príčin môže byť viac, bohužiaľ, veľmi často sa buď príčiny neriešia, alebo je veľmi ťažké zmeniť napríklad návyky v zamestnaní. Potom nastupuje liečba, klasická alebo alternatívna.

Jednou z možností liečby je cvičenie. Na chrbát existuje množstvo cvikov, ktoré je najvhodnejšie vykonávať pod dohľadom skúseného fyzioterapeuta. Domácim variantom je použitie tzv. švédskej lavice, odborne nazývanej trakčná lavica.

Cvičenie na nej využíva reverznú polohu, ktorá pôsobí veľmi blahodarne proti bolestiam chrbta. Cvičiť je možné doma každý deň, avšak je potrebné dodržiavať odporúčaný postup a cvičenie konzultovať s lekárom:

  • začať s menším sklonom a iba niekoľko minút denne
  • postupne sklon navyšovať a predlžovať dobu cvičenia
  • počas cvičenia sa rytmicky nakláňajte dozadu a dopredu

Výsledky sa dostavia veľmi rýchlo!

Keď účinné, tak profi ležadlo

Doprajte si to najlepšie. Tú najlepšiu úľavu od bolesti chrbta s autotrakčným ležadlom Inverso Profi. Preťaženie medzistavcových platničiek, preťaženie bedrových kĺbov, vnútorných orgánov alebo žilového obehu dolných končatín - toto všetko rieši obrátená poloha tela. Autotrakčné ležadlo vás dokáže plynule pretočiť do pozície, kedy hlavou smerujete k zemi.

Z recenzie: Potrebujem tento produkt k svojej práci, pevná konštrukcia, stabilita a odolnosť pri častom používaní je veľkou výhodou a určite by som produkt odporúčal, aj keď ho mám ešte krátko.

Zdieľajte článok



Odporúčame autotrakčné lehátka






Ďalšie novinky

všetky novinky