Kúpiť autotrakčné lehátka – e-shop

Sprievodca výberom
autotrakčnych lehátok


Autotrakčné lehátka  >  Skúsenosti s autotrakčným lehátkom

Skúsenosti s autotrakčným lehátkom

Autotrakčné alebo tiež rehabilitačné lehátka si už našli mnoho majiteľov. Aké sú ich skúsenosti?

Pán Utěšený mal po vyskočenej platničke necitlivé lýtko a palec na nohe. Už po druhom použití autotrakčného lehátka začala necitlivosť odznievať a užívateľ začal hýbať palcom. Vďaka preukázateľným výsledkom už po niekoľkých dňoch zvažuje pán Utěšený kúpu drahšieho autotrakčného lehátka.

Chrbát si chrochtá blahom

"Moj chrbát si chrochtá blahom," hovorí ďalší užívateľ autotrakčného lehátka, ktorý na ňom oceňuje predovšetkým priaznivú cenu. Upozorňuje však na potrebu nosenia uzatvorenej obuvi alebo aspoň dvoch teplých vlnených ponožiek a papúč so silnejšou podrážkou, inak je uchytenie nôh v autotrakčnom lehátku príliš voľné a tlačí do priehlavku a achilovky.

Robustné, a pritom skladné

Skúsenosti sú aj s manipuláciou s lehátkom: "Po zložení a oddelení sklopnej časti autotrakčné lehátko nezaberie veľa miesta. Oceňujem ľahké oddelenie stojana od lehátka a tým aj jednoduché prenášanie a uskladnenie. Chce to ale neutiahnuť na doraz matice západiek, aby s nimi šlo ľahko manipulovať rukami."

Technických vecí si u autotrakčného lehátka všíma aj pán Kořínek: "Prenastavenie na inú veľkosť postavy je otázkou okamihu a zmena sa vykonáva po vytiahnutí istiaceho kolíka ľahko posúvaním 4hranných profilov. Rozostup jednotlivých krokov je dostatočne jemný. Ja osobne ho môžem používať pohodlne v niekoľkých bodoch. Otvory sú navyše označené stupnicou, kde na prvý pokus zaistíte stroj v polohe pre vašu telesnú výšku."

Pán Kořínek dodáva:
"V e-shope ma nadchla nízka cena a doprava zadarmo - autotrakčné lehátko je robustné a stabilné."

Zdieľajte článok



Odporúčame autotrakčné lehátka






Ďalšie novinky

všetky novinky